Thursday, 14 March 2013

# Jeans Sleeveless Maxi Dress #

Saya baru nak berjinak-jinak dengan bidang perniagaan. Untuk permulaan, saya nak jual jeans sleeveless maxi dress yang cantik ini.

Tak tipu !! Serius memang cantik !! Saya pun ada 1..

Tapi saya pakai dengan cardigan laa kan. Barulah muslimah. Sesuai dipakai untuk pergi jalan2, pergi dinner, pergi shopping. Memang selesa sebab jeans dia lembut.

Bagi yang berminat:
Price : RM79 (including postage)
Measurements
Length : 132cm
Bust: 42cm
Hip:52cm
Suitable for size S/M

Kalau korang nak beli boleh email kat saya ye.
hunnyhana@yahoo.com




"Saya akan berjaya dan bahagia"

Wednesday, 13 March 2013

# Photobook RM10 je !! #

Sekarang ni memang tengah xde kerje nak buat. Jadi dok tekan-tekan, gesek-gesek mouse dekat mouse pad jelah kerja saya sekarang.. Sambil dalam hati berdoa cepatlah dapat posting jadi lecturer...Penat dah dok menanguk kat rumah ni...

Niat di hati memang bukan nak membebel...Mintak ampun ye :)

Haa tengah main-main dengan mouse ni, ntah macam mana saya terseacrh pasal photobook..Memang berbaloi-baloi bagi saya yang memang suka nak save bugdet..Kalau ada kawan-kawan yang nak cuci gambar tapi dengan harga yang berbaloi, saya syorkan pergi kat sini

Saya pun baru tau ada service macam ni kat pixajoy

Sekarang ni ada offer photobook rm 10 je !! Tapi kulit dia bukan hard cover, ala macam2 magazine tu..Cun jugak pe untuk simpan sendiri atau bagi hadiah..Kelass kau !!


Photobook 20 pages..Selalu harga rm60.. Sangat jimat.. Apa yang best lagi FREE SHIPPING !!

Offer ni untuk new member sahaja. So, kalo korang dah join tapi nak beli lagi, pandai-pandailah daftar nama kakak, adik, suami, tunang ke sape-sape pon boleh :)

Lepas dah join & beli offer ni korang valid utk join lucky draw.
Ada macam2 hadiah..Mana tau rezeki korang kan...

Selamat berfikir dan membeli ye..Grab, jangan x grab !!

Untuk pengetahuan offer  ni dari 1 March sehingga 30 April 2013 sahaja tau!



"Saya akan berjaya dan bahagia"

Monday, 21 January 2013

:: Wanita ::

Saya seorang wanita... Bukan kanak-kanak lagi.. Bukan gadis remaja..

Terima kasih KRU untuk lagu ni buat semua wanita di dunia..

Sudah jadi salah satu lagu peveret saya !!

Tak semua lelaki boleh memahami hati wanita. Wanita sangat misteri. Kadang-kadang apa yang dikatakan tidak oleh mulut seorang wanita, sebenarnya jauh di sudut hati mereka adalah ya. Lelaki perlu belajar dari body language dan getar suara yang dilafazkan untuk lebih memahami setiap kata dan ucapan wanita...

Kepada suami, ayah, anak lelaki, abang dan kawan lelaki....

Belajarlah untuk menghargai isteri, anak perempuan, adik perempuan, dan kawan perempuan anda...

Saya bangga menjadi seorang WANITA :)




Di sebalik semua lelaki di dunia
Pastinya didukung seorang wanita
Dia berkorban untuk
Memberi yang mampu 
Demi insan yang disanjung dalam hidup



Tatang hatinya bagai permata
Luangkan masa untuk bersama
Bilang padanya kau sayangkan dia
Sepenuh jiwamu



Tenangkan hatinya bila resah 
Setia didalam ceria dan gundah 
Itulah saja balasan diminta
Seorang wanita



Senyumannya mampu mengubati pilu
Ketika dunia tak kelihatan indah
Wajahnya yang ayu 
Menenangkan kalbu
Jgn kau hampakan cintanya yang tulus



Itulah dia seperti dia menyelimutmu
Itulah saja balasan diminta
Seorang Wanita





"Saya akan berjaya dan bahagia"