Saturday, 26 February 2011

:: Kerja tangan ::

Hari ni berjaya mendesign penanda buku untuk Encik Cinta dan saya. Tadi masa beli buku dekat MPH, nampak penanda buku. Sangat cantik !!! Bila tengok harga, RM4.90. Tambah lagi sikit dah dapat McDonalds Value Lunch. Favourite saya Quater Pounder--->kepada siapa2 yang nak belanja boleh take note ye :)


Sambung balik yang tadi, penanda buku bukan nak beli 1, nak 2, 3. Datanglah idea untuk bikin sendiri, lagi jimat. Kertas untuk print photo pun ada, saya pun bikin sendiri jelah. Cuma tak print je lagi. Tinggal nak cari ribbon sahaja. 




Gambar kat atas macam cacat sikit laa... Tapi yang betul punya tak cacat :)


"Saya akan berjaya dan bahagia"

No comments: